Foredrag med Rune strøm

 

Foredrag med Rune Strøm.

Arrangeret af Frivilligcenter Tønder, afholdt på Tønder Medborgerhus den 27. oktober kl. 19.00.

Gratis deltagelse!

Foredraget  med kommunikationseksperten Rune Strøm om ”Den gode kommunikation”. Rune Strøm gav os en super underholdende og lærerig indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen mellem mennesker.

Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrkede Rune vores evne til at forstå hinanden. Han skabte en god stemning og formåede samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant. Indholdet var konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. Foredraget var en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer.

Ingen af os glemmer den indre cola, at se elefanten fra begge sider og at kunne mærke sin røv. Jeg tror alle gik fra aftenen med et smil på læben og med et klart billede af, hvordan en ordentlig kommunikation virker. Tak til Rune Strøm for en fantastisk aften. Tak til alle jer der kom og jer der hjalp til med at få arrangementet afviklet.

Rune 1

rune2

 

 

 

Aktivt Ældreliv