Bliv frivillig i Multistedet 15+

Lige nu oplever vi en stor tilgang af brugere, derfor søger vi nye frivillige.

Om Multistedet 15 + 

Medborgerhuset. Østergade 63. 6270 Tønder. 

Multistedet 15+ har åbent hver tirsdag kl.15.00-20.00 

Målgruppe : Unge i alderen 15+ som har behov for venner, sociale netværk og i det hele taget bare have et fristed. 

Formål: At hjælpe og guide unge med at opbygge og udvide deres netværk, så de får stabile og varige sociale relationer og dermed styrke deres selvværd og selvtillid. 

Det gør vi ved at tilbyde fælles aktiviteter: 

  • Madlavning og efterfølgende fællesspisning. Vi laver maden fra bunden, så de unge får en viden om sund kost, og økonomibevidste indkøb.
  • Sejlture på Vidåen i egne kanoer for at styrke deres selvværd og samarbejdsevne. Samtidig kan de unge få en viden om lokalområdet.
  • Vi samarbejder med andre foreninger og aktører, om at tilbyde og gøre brug af de ressourcer der i forvejen findes i området.
  • Vi har forskellige spil, brætspil, Wii, Playstation, Pool og kreative ting.
  • Vi tager desuden på ture ud af huset til f.eks. Sommerland, svømmebad, kanotur med telt overnatning.
  • Foredrag, forskellige kulturelle samt sportslige oplevelser.

 Øvrige tilbud: Økonomisk vejledning og hjælp og støtte til hverdagens gøremål. Vi har altid tid til at lytte og støtte den unge i at træffe nogle gode personlige valg. 

Baggrund : I Region Syddanmarks sundhedsrapporter fra 2011 og 2014 er der rekord mange unge i Tønder Kommune, der føler sig ensomme og dermed mangler netværk. Det vil Multistedet 15+ gerne være med til at gøre noget ved, vi skaber et rum, hvor de unge har mulighed for at opbygge deres  netværk og dermed få varige og stabile sociale relationer til andre unge.

Hvem er vi : En selvstændig frivillig forening. Vi er et bredt udsnit af frivillige borgere i Tønder kommune med forskellige baggrund og alder. Vi samarbejder om at skabe de bedst mulige rammer for unge i vores kommune.

Aktivt Ældreliv