UFL

 Om UFL

 

ufl

 

UFL-Tønder formand Maj Frodelund 

 

UFL- Tønder har en formand, som er en ildsjæl. Hun brænder for jobbet og står gerne i front, når der skal gøres et stykke arbejde. Maj er en af de unge brugere af foreningen, og hun tager sit job alvorligt. 

 

Bl.a. står hun for at opsætte halvårsprogrammet, hun står for hjemmesiden og er god til at kontakte medlemmer, når der sker ting og sager i foreningen. Hun samarbejder med ressourcepersonerne i foreningen om samkørsel, når vi skal ud at se virksomheder eller bare have en på opleveren. Hun køber gerne ind til fællesspisning og står også gerne i spidsen sammen med de andre unge om at lave maden til fællesspisning. 

 

Fra at være en genert pige, der ikke havde så stor tiltro til egne evner, er hun lige som de andre unge vokset med opgaverne og står gerne frem for at fortælle om foreningen. Sammen med de andre unge prøver hun at gøre livet i foreningen så godt og glad som muligt.  

Hendes ansvarsfølelse er stor, og både hun og de andre drager stor omsorg for hinanden både i klubben som i hverdagen. 

 

Maj gør sammen med de andre en forskel, og lige nu har de unge valgt, at hun skal fremhæves, næste gang bliver det én af de andre. 

 

Venlig hilsen UFL-Tønder

 

 

 

Aktivt Ældreliv