Vennekredsen for Bredebro gamle kommune

Formål:

 

Foreningen blev startet i 1998. Det er foreningens formål, at give gode oplevelser, fremme fællesskabet, være med til at skabe liv og trivsel for beboerne på Hjørnegården, de beskyttende boliger samt hjemmeboende pensionister. Gode oplevelser er med til at give glæde og styrke sammenholdet i hverdagen.

 

Aktiviteter:

 

De aktiviteter vennekredsen udfører, er bankospil, blomsterbinding, pakkeleg, spil, formiddagssang, hvor vi først starter med kaffe og rundstykker, underholdning, udflugter, sommerhusophold, busture ud i det blå m.m.

Vennekredsen deltager også i arrangementer, som plejecentret Hjørnegården arrangerer.

Indtægter til dette sker gennem salg af medlemskontingent og salg fra vores genbrugsbutik. I butikken sælges alt indenfor genbrug dog ikke tøj. Dette gør, at vi økonomisk er i stand til at arrangere vores aktiviteter og være med til anskaffelse af ting, som plejecentret måtte have brug for.

Alle kan være medlem af vennekredsen og med dit medlemskab kan du være med til at gøre en forskel. Har du lyst til at være frivillig hjælper i vennekredsen eller i genbrugsbutikken, kan du uforpligtende tage en snak med os.

Adresse

  • Catharinasvej 5, Visby
  • 6261 Bredebro

Kontakt

  • Erna Paulsen
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 26343607

Aktivt Ældreliv