Rømø Husholdning Forening

Rømø Husholdningsforening har mange aktivitets tilbud som ældre kan være med til.

Vores tilbud er til alle mennesker både i Tønder kommune og alle kan blive medlem og deltager i aktiviteter når man har betalt kontingent 50 kr. til foreningens kontingent.

Yderligere 50 kr. hvis man vil være med i torsdagsklubbens aktiviteter hele sæsonen,

og 50 kr til at være med i stole gymnastik hold hele sæsonen,

og 50 kr. til at være med i billard hold hele sæsonen.

Aktiviteter:

Der er f.eks. fisketur til storkesøen i Ribe. Bowling på Enjoy, sangaften, madaften, Banko, Billard, PC-hjælp, Stolegymnastik, strikke, kniple spille kort, spille bob, bordtennis, almindelig hygge og m.m..

Vi har meget mere i 2014/2015 og vi mener ældre kan være med til næsten alt hvad vi har på RHF program hvis man er frisk.

Men de fleste gange har vi nogen med der kan hjælpe hvis der er nogen der har et problem. Det er bare at melde sig så prøver vi at finde ud af resten.

 

Herudover har vi på Rømø i idrætsforeningsens (Rømø U.I.F.'s) regi "Ældregymnastik 1 gang om ugen i vinterhalvåret (tidspunkt endnu ikke fastlagt), men herudover har vi jo på Rømø mange tilbud, som ældre også kan deltage i, f.eks. badminton, bordtennis, løbeklub, volleyball, kajak - og ikke mindst: Stavgang, hvor kontaktperson er Inger Bruun Paulsen (74755011). Formand for Rømø U.I.F. er Kent Petersen, 74755508), Rømø Kunst og Kulturforening (Form. Jacques Thierry, 23366861)har nogle arbejds- / interesse-grupper, og så er der Gastronomisk Klub (dog kun for mænd).

Adresse

  • Stormstræde 32
  • 6792 Rømø

Kontakt

  • Sonja Hansen
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 74757584

Aktivt Ældreliv