Bemærkning

Google Geocoding API error: The request was invalid.

Dansk Blindesamfund, i Tønder Kommune

Vi er en lokalafdeling, som har specialiseret os i, at hjælpe, rådgive og servicere synshandicappede mennesker til at tackle hverdagens praktiske gøremål samt bidrage til et mere aktivt og indholdsrigt liv med oplevelser. Vi har en kompetent konsulenttjeneste, som yder gratis rådgivning og herudover har vi en velfungerende aktivitetsklub i Tønder kommune benævnt:

”Blindfiskerne”

Formålet er, at skabe rammerne for et godt socialt netværk og møde ligestillede. Klubben arrangerer lystfiskeri ved Put og Take søer, foruden at vi en gang imellem sejler ud på åbent hav.  Efter ønske arrangeres musikoplevelser, gå- og løbeture ud i det blå, mad, vin- og ølsmagning, bowling, blindebingo, konkurrencer og udflugter samt opfylder gerne nye idéer fra medlemmerne. Alle er særdeles velkommen i fællesskabet og for yderligere oplysninger kontakt:

Klubformand Holger Guldberg Thyssen, Frifeltvej 18, 6780  Skærbæk, tlf. 74 75 74 12 – Mail: ahthyssen@mail.dk

Svagsynsgruppen

Svagsynsgruppen er en selvstændig interessegruppe for mennesker med begyndende synsproblemer eller et varigt nedsat syn, men også et rigtig godt tilbud for folk, som ønsker at støtte øjenforskningen og lokale initiativer for synshandicappede i Sønderjylland. Et medlemskab koster 200 kr. årligt. Du modtager kredsblade, får nem adgang til gratis konsulenttjeneste og adgang til faglige og sociale aktiviteter.

Ring til Michael Lauritsen og hør nærmere:

Tlf. 70 24 04 14 – Mail: mjl@blind.dk

Adresse

Kontakt

  • Frederik Knudsen
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 70 24 03 14

Aktivt Ældreliv