Frivillig Fredag 2018

 

Endnu en forrygende Frivillig Fredag er godt overstået. Fredag den 28.09 dannede Klosterhallen rammerne for en deljig aften.

Allerede kl. 16.30 var der optakt ved elever fra Tønder Kulturskole. De gjorde det super godt, spillede mange kendte danske sange, desværre fik vi ikke taget billeder af eleverne.

Kl. 17.00 bød borgmester Henrik Frandsen velkommen.

 

ff181

 

Som altid ( de sidste 3 år ) Sang vi frivilligsangen som Laust Mensel vandt med i 2016. Casper og Michael fra Southern Sound spillede til og sørgede for at takten blev holdt.

Derefter var der en morsom monolog ved præst Sten Kaalø fra Bovlund Frimenighedskirke. Hans monolog tog udgangspunkt i frivillighed og var god krydret med citater af Storm P.

ff18sten

 

Så dannede foyeren rammen om en inspirationsbørs, hvor Kirsten Nissen var den der styrede klokken. I 3 min. måtte man tale med en af de andre deltagere om, hvad vi hver især som forening kunne bidrage med i andre sammenhænge. Efter snakken at dømme har alle meget at byde ind med.

Så var der tid til middag og kaffe . Maden blev leveret af Mad og Service fra Abild, meget vel smagende og vel tilberedt.

ff18kø

Køen var lang men blev hurtig afviklet

ff18bar

I baren stod vore politikere

Så kom vi til kåring af "Årets forening 2018" . 27 foreninger var indstillet. De 3 nominerede foreninger var Agerskov Sogns Ungdomsforening, Multistedet 15+ og Ballum idrætsforening.

Prisen blev overrakt af Irene Holk Lund og Rene` Andersen.

ff18asu

Vinderne blev Agerskov Sogns Ungdomsforening, stort tillykke til dem.

Derefter var der underholdning ved Southern Sound, vi blev helt henført til Tønder Festival og vi er mange der er sikre på, at de når langt.

souther

På deres Facebook side kan du høre deres nyeste single, optaget på Frivillig Fredag Besøg deres Facebook her

 

 

 

 

Aktivt Ældreliv