Frivillig Fredag 2013

 

I år afholdte de frivillige, sociale foreninger i fællesskab med Frivilligcenter Tønder, Frivillighedsrådet og Tønder Kommune, Frivillig Fredag.

 

Det foregik fredag den. 27. september på Medborgerhuset i Tønder fra 12.00-20.00. Temaet for dagen var: "Hånd i hånd med frivilliget, socialt arbejde." om hvordan vi kan bygge broer mellem det offentlige og frivillige initiativer m.m.

 

Vi havde en rigtig dejlig dag, men kunne da godt have ønsket os flere gæster, men ting tager tid. Foreningerne fik snakket meget på kryds og tværs, hvilket vi fra Frivilligcenteret glæder os meget over, vi håber det er medvirkende til at styrke netværksdannelsen .

 

Vores forygende Marimba Steelband, der måtte lave udendørs koncert, trak alle uden for. Genhør de fantastiske drenge her: https://www.youtube.com/

 

I forbindelse med Frivillig Fredag 2013, fik Frivilligcenter Tønder et fint samarbejde med Chresten Michelsen fra Torve Restauranten i Tønder. Han stillede velvilligt sine lokaler til rådighed til vores udstilling i den tidligere TDC butik. Tusind tak for det Chesten.

 

Kvickly i Tønder indgik en aftale med Frivilligcenter Tønder omkring forplejning af de frivillige, foreninger, der deltog i Frivillig Fredag. De gav os en fordelagtig pris på smørrebrød og sandwich. Det leverede var af meget høj kvallitet og der lød mange rosende ord omkring bordene. Tak til Kvickly!

 

Billeder fra vores udstilling i tidligere TDC butik og billeder fra Frivillig Fredag:

 

 

dns2

 

dr2

 tdc5

 tdc7

FF2

FF 1

 FF3

 ff4

ff5

ff6

ff7

ff8

ff9

ff10

ff11

ff12

ff13

ff14

ffa

ffb

ffc

ffd

ffe

fff

ffg

Aktivt Ældreliv